Napokon je vrijeme da s Vama podijelimo našu priču koja je započela sada već davne 2003. godine u jednoj maloj, obiteljskoj garaži. Mi smo Darko i Mario Kvež i stojimo iza obrta Montex kojeg zajednički vodimo u Sv. Križu Začretje.

Naša poslovna priča započela je zajedno s našim ocem s kojim smo započeli posao servisiranja, dorade i razvojem postrojenja, proizvodnih linija i strojeva iz tekstilne industrije pod obrtom Metalmont. Priča se nastavila kad smo zaprimili prvu narudžbu za 200 jastuka koje nikad prije nismo radili. Ali improvizirajući, u dvorištu kuće te uz maminu pomoć uspjeli smo odraditi našu prvu veću narudžbu te je tad naš posao krenuo u malo drugačijem smjeru od dotadašnjeg.

Godinama smo postepeno proširivali i nadograđivali svoju ponudu kako bismo stigli do širine asortimana na kojem smo danas. Obrt Montex bavi se proizvodnjom madraca, nadmadraca, jastuka, popluna, posteljina, sjedalica za klupe, dječje opreme, kreveta i slično. Ono što smatramo našom najvećom konkurentskom prednošću je činjenica da uvijek stojimo na raspolaganju kupcu te možemo naše proizvode izraditi u dimenzijama i po željama klijenta.

Iako smo imali skromne početke, zahvaljujući godinama truda i rada možemo se pohvaliti novim proizvodno-skladišnim prostorom u kojem možete svakodnevno posjetiti nas, ali i nas izložbeni prostor gdje možete vidjeti sve naše proizvode na jednom mjestu.

Osim ulaganja u poslovni prostor moramo naglasiti i naše najveće ulaganje, ali to možemo nazvati i ulaganjem u našu budućnost. Prošle godine odlučili smo kupiti kompjuterski višeigleni stroj za proštepavanje, trenutno jedan od najmodernijih u RH. Kupovinom ovog stroja dodatno smo proširili svoje proizvodne mogućnosti, a osim 1000 standardiziranih modela proštepa stroj nudi mogućnost personaliziranog proštepa izrađenog prema željama kupca.

Cijelu našu priču ispričali smo ekipi Zagorje.com, a istu možete pročitati ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)