O nama

Montex - za ljepši san...
Kako je sve počelo

Dugogodišnjim radom našeg oca u tekstilnoj industriji, koji je sva svoja stečena znanja, iskustvo i radne navike uspješno prenio na nas, 2003. godine, osnovan je obrt “MONTEX” mehanika, tekstil i trgovina.

U samim počecima, osnovna djelatnost bila je servisiranje, dorade i razvoj postojećih postrojenja, proizvodnih linija i strojeva poslovnim subjektima koji se bave tekstilnom djelatnošću, gdje smo s vremenom stekli niz kvalitetnih partnera iz cijele Hrvatske i inozemstva s kojima surađujemo i danas.

Naša priča

Krajem 2004. godine pokrećemo vlastitu proizvodnju gotovih, tekstilnih proizvoda za kućanstvo; jastuka, jastučnica, pokrivača, popluna, štep deka, plahti, sjedalica i dr. gdje kvalitetom istih, pokušavamo zadovoljiti visoke kriterije naših kupaca.

Iz godine u godinu povećavamo broj artikala, pa nam početak 2013. godine donosi još jedan veliki novitet u našem razvoju.
Investicijom u stroj za rezanje spužve, podosta smo proširili naš asortiman u vidu proizvoda od spužve ( dječji asortiman, foteljice, stolići, sjedalice za stolce…), a posebno moramo izdvojiti proizvodnju madraca od visokokvalitetnih hladnolijevanih (HR) i termoaktivnih (MEMORY) pjena.

Izborom kvalitetnih materijala i načinom izrade,

osiguravamo kvalitetu i dugotrajnost naših proizvoda

na zadovoljstvo Vas – naših kupaca!

Zašto odabrati nas?

kontakt podaci

Ne garantiramo da će Vam korištenje naših proizvoda ublažiti razdražljivost, povećati prag tolerancije prema okolini ili Vam vratiti cjelodnevno dobro raspoloženje.

Moramo biti objektivni i priznati da sve navedeno najmanje ovisi o proizvodu na kojem spavamo ili se pokrivamo, ma koliko suvremeni i napredni procesi i tehnologije na kojima se izrađuju bili.

Ono što Vam garantiramo, ovisno o artiklu za koji se odlučite, u omjeru cijene i kvalitete, dobit ćete dobar i kvalitetan proizvod koji Vam stiže direktno iz proizvodnje.

Što o nama kažu naši kupci?
5/5

Toplo preporučam!

Marlis
5/5

Jako su udobni i kvalitetni!

Katarina
5/5

Super!

Josip
Prethodno
Sljedeće

Informacije

kontakt podaci

Radno vrijeme

Obratite nam se s povjerenjem

Imate pitanje ili samo želite znati više o određenom proizvodu?
Ispunite svoje podatke i pošaljite nam poruku. Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju!